Sovella inpaktafel Double shelf

Artikel: 10035DS

Vragen? Bel ons

3D Werktafel Configurator

Stel zelf samen

Beschrijving Sovella inpaktafel Double shelf

De Sovella inpaktafel double shelf  is een goede start voor bedrijven die efficient willen inpakken. De inpaktafel double shelf zorgt ervoor dat het hele inpak proces op de werkplek word uitgevoerd. De Treston concept inpaktafel combinaties geven de gebruiker de mogelijkheid om de paktafel naar eigen wens in te richten door de eenvoudig inhaakbare accessoires.
De basis van de werktafel is onze concept werktafel lijn  bekend om de stabiele L-voet constructie. Er is keuze tussen 3 verschillende hoogte verstellingen en de tafel heeft een draagvermogen 200 – 500 kg gelijkmatig verdeeld. Standaard is de tafel voorzien van een laminaat werktafelblad.

Voor het ophangen van accessoires is de tafel voorzien van perfo staanders met diverse accessoires, waaronder een zwaar legbord voor kartonnen, en een legbord voor consumables.

De tafels van Sovella hebben standaard 5 jaar garantie op de stalen onderdelen en 2 jaar op het tafelblad. Wilt u de werk- en inpaktafels zien voordat u hierin investeert? Bezoek van onze uitgebreide showroom.

De werk- of inpaktafel is volledig modulair ingericht. Naderhand aanpassen is eenvoudig en zorgt ervoor dat de werktafels altijd relevant blijven in uw logistieke operatie. Ons team helpt u graag met vragen over de inpaktafel double shelf.

Sovella Nederland is sinds 1963 leverancier van inpaktafels voor webshops. Neem gerust contact op met uw vragen.

Treston concept packing bench Sovella inpaktafel
× Stel je vraag via whatsapp
?>