Sovella Nederland Treston concept inpaktafels voor webshops

SOVELLA VERKOOPPUNTEN

Bedankt voor uw interesse in onze inpaktafels. Sovella Nederland BV helpt ondernemers met het verbeteren van de werkplaats/logistieke afdeling sinds 1963.

Met onze ervaring kunnen wij voor iedere situatie een passende oplossing bieden. Wij delen graag onze kennis op het gebied van efficiënt en ergonomisch inpakken.

Ondernemers kiezen voor Sovella Nederland vanwege de persoonlijke aanpak, aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding en onze snelle levertijden.

Een inpaktafel is een belangrijk onderdeel binnen de huidige logistieke operatie. Het kiezen van de juiste inpaktafel is afhankelijk van de beschikbare ruimte, de medewerkers, het product en de specifieke handeling.

Benieuwd naar onze filosofie? Bekijk het filmpje links voor meer informatie [3 minuten].

Wij kunnen op basis van praktische voorbeelden laten zien hoe uw proces efficiënter, ergonomisch en dynamisch ingericht kan worden. Veranderd uw handeling na verloop van tijd? Dan veranders de Treston inpaktafel gewoon mee!

Sovella Nederland BV levert inpaktafels direct aan de eindgebruiker. Wij leveren onze producten door heel Nederland en zijn u graag van dienst.

× Stel je vraag via whatsapp