Treston concept werktafel voor het verwerken van retour gekomen producten van een webshop

Werktafels voor het verwerken van retour gekomen producten

Webshops krijgen steeds meer te maken met producten die retour gezonden worden. Wist u dat sommige webshops wel 25 tot 40% producten retour gestuurd krijgen?
Het is daarom belangrijk om de stroom retouren kosten-efficiënt te verwerken. Uw klanten waarderen de snelle afhandeling van retouren en uw producten zijn weer klaar voor de verkoop.

Sovella Nederland heeft veel ervaring met het leveren van RMA tafels voor webshops. Wij hebben enkele veel gekozen combinaties maar kunnen ook RMA werktafels samenstellen naar wens.

Treston RMA werktafels

Treston TP werktafel zonder opbouw voor het verwerken van retouren en RMA

Treston TP werktafel

De Treston TP werktafel is een robuuste 4 poots werktafel voor algemene in- en uitpakwerkzaamheden, bijvoorbeeld voor het verwerken van retour gekomen textiel.

Sovella Nederland Treston TPH werktafel voor het verwerken van retouren RMA

Treston TPH werktafel

De Treston TPH werktafel is een robuuste 4 poots werktafel voor algemene in- en uitpakwerkzaamheden. Het legbord geeft de mogelijkheid om documentatie en inpakmateriaal op te bergen.

Sovella Nederland Treston concept werktafel verwerken retour van webshop RMA

Concept RMA werktafel met verlichting

De modulair in te richten concept werktafel heeft alle benodigdheden voor het verwerken van retour gekomen kleding en textiel. De verlichting helpt bij een goede controle hiervan.

Sovella Nederland Treston RMA werktafel concept met verlichting

Concept RMA werktafel consumenten elektronica

De modulair in te richten concept werktafel heeft alle benodigdheden voor het verwerken van retour gekomen elektronica. De tafel is voorzien van een energierail en beeldschermhouder.

Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor retour goederen - Sovella Nederland

Treston TED werktafel

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken van retourgoederen. De tafel heeft een groot verstelbereik en is in te richten naar wens.

Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor RMA werkzaamheden en inpakken - Sovella Nederland

Treston TED uit- en inpaktafel

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken en opnieuw inpakken van retourgoederen. De tafel heeft een groot verstelbereik en is in te richten naar wens.

Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor retour werkzaamheden met wielen - Sovella Nederland

Treston TED verrijdbare uitpaktafel

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken van retourgoederen. De tafel heeft een groot verstelbereik en is in te richten naar wens

Sovella Nederland Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor retour goederen

Treston TED RMA werktafel consumenten elektronica

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken van retourgoederen. De tafel is voorzien van een energierail en handige accessoires.

Treston 3D inpaktafel configurator via Sovella Nederland

Bekijk onze uitgebreide catalogus

× Stel je vraag via whatsapp