Sovella inpaktafel allround

Artikel: C10035ALR

Vragen? Bel ons

3D Werktafel Configurator

Stel zelf samen

Beschrijving Sovella inpaktafel allround

De inpaktafel allround  is de meest veelzijdige en meest gekozen inpaktafel combinatie. De inpaktafel allround zorgt ervoor dat het hele inpak proces op de werkplek word uitgevoerd. De Treston concept inpaktafel combinaties geven de gebruiker de mogelijkheid om de paktafel naar eigen wens in te richten door de eenvoudig inhaakbare accessoires.
De basis van de werktafel is onze concept werktafel lijn    bekend om de stabiele L-voet constructie. Er is keuze tussen 3 verschillende hoogte verstellingen en de tafel heeft een draagvermogen 200 – 500 kg gelijkmatig verdeeld. Standaard is de tafel voorzien van een laminaat werktafelblad.

Voor het ophangen van accessoires is de tafel voorzien van perfo staanders met diverse accessoires, waaronder een zwaar legbord voor kartonnen, een klein legbord voor een printer en documentatie, een gereedschapsbord met logistieke hakenset & ICT accessoires.

De tafels van Sovella hebben standaard 5 jaar garantie op de stalen onderdelen en 2 jaar op het tafelblad. Wilt u de werk- en inpaktafels zien voordat u hierin investeert? Bezoek van onze uitgebreide showroom.

De werk- of inpaktafel is volledig modulair ingericht. Naderhand aanpassen is eenvoudig en zorgt ervoor dat de werktafels altijd relevant blijven in uw logistieke operatie. Ons team helpt u graag met vragen over de inpaktafel allround.

Sovella Nederland Treston inpaktafel concept voor webshop
× Stel je vraag via whatsapp
?>