De TED werktafel – Zit/Sta werkplekken

Artikel: TED815, TED811, TED809, TED818

Vragen? Bel ons

3D Werktafel Configurator

Stel zelf samen

Beschrijving De TED werktafel – Zit/Sta werkplekken

Revolutie in Werkplekken: De TED Werktafel

De TED werktafel is een industriële zit/sta werktafel die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van functionaliteit en ergonomie. Een belangrijk kenmerk van de TED werktafel is de motorische verstelbaarheid, variërend van 63 cm tot 127 cm. Hierdoor kunnen werknemers hun werkplek eenvoudig aanpassen aan hun specifieke behoeften en comfortniveaus.

Belangrijkste Kenmerken van de TED Werktafel:

  1. Motorisch Verstelbaar: De hoogteverstelling maakt het mogelijk om de tafel aan te passen aan verschillende taken en gebruikers. Zo kunnen medewerkers zowel staand als zittend werkzaamheden uitvoeren.
  2. Groot Draagvermogen: De TED werktafel is ontworpen met een robuuste constructie en heeft een groot draagvermogen van 200 kg, waardoor het ideaal is voor diverse industriële toepassingen.
  3. Modulaire Inrichting: Net als onze andere tafels is deze zit/sta werktafel modulair in te richten. Dit biedt flexibiliteit en maakt het gemakkelijk om de werkruimte aan te passen aan veranderende behoeften.
  4. Stabiel: De TED werktafel is een stabiele werktafel vanwege de unieke constructie en verzwaarde voeten.

Verbetering van Werkomgeving en Productiviteit

Met de implementatie van de TED werktafels hebben we niet alleen de ergonomie van de werkplekken aanzienlijk verbeterd, maar ook de efficiëntie en productiviteit van het personeel verhoogd. Sovella streeft er altijd naar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten, en dit project is daar een uitstekend voorbeeld van.

Ontdek de Sovella Werkoplossingen

Wil je zelf ervaren hoe Sovella Nederland jouw werkplek kan transformeren? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies of probeer onze online 3D configurator. Of je nu in de logistiek, productie of een andere branche actief bent, wij hebben de juiste oplossingen om jouw werkomgeving te optimaliseren. Recentelijk heeft Sovella mooie projecten met de TED uitgevoerd. Lees hier en hier

 

Sovella Nederland Treston TED werktafel met modulaire opbouw
× Stel je vraag via whatsapp
?>