Sovella Nederland Treston concept werktafel inpaktafel duurzaam

Een product met meerwaarde voor mens, proces en milieu

Sovella Nederland baseert bedrijfsactiviteiten op het leveren van hoogwaardige producten en het uitvoeren van hoogwaardige dienstverlening. Het thema duurzaamheid en MVO is daarbij een centraal onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Sovella Nederland streeft naar het leveren van duurzaam inzetbare producten met een lange levensduur. Door de modulaire eigenschappen van onze producten zijn deze blijvend te optimaliseren zodat deze blijven voldoen aan de eisen die worden gesteld aan het werkplaatsmeubilair.

Wij willen onze klanten de beste mogelijke oplossing aanbieden en onze werkzaamheden zijn in overeenstemming met de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015). Toegevoegde waarde word ook gecreëerd voor onze klanten door heel Nederland door continue verbeteren van activiteiten, ontwikkeling van personeel en verantwoord milieu- en kwaliteitswerk.

Wij streven ernaar de milieubelasting van onze activiteiten tot een minimum te beperken als onderdeel van het continue verbetermodel. We streven er naar om het thema duurzaamheid te bevorderen en bij de keuze voor producten en leveranciers proactief rekening te houden met milieuaspecten.

Wist u dat:

  • Het gebruik van niet recyclebare verpakkingsmaterialen van onze producten met 90% is afgenomen.
  • Sovella een actief recyclebeleid hanteert bij projecten
  • Verpakkingsmaterialen worden hergebruikt waar mogelijk
  • Het oudste, nog actieve project, met onze werkplaatsinrichting dateert uit 1973
  • Wij zoeken actief naar lokale leveranciers en producten
  • Het hoofdkantoor van Sovella is aanzienlijk verduurzaamt in de afgelopen 3 jaar.
Sovella Nederland Duurzaamheid
× Stel je vraag via whatsapp