Sovella Nederland Treston concept werktafel inpaktafel duurzaam

Duurzaamheid bij Sovella Nederland: Een Betere Toekomst voor Mens, Proces en Milieu

Bij Sovella Nederland draait alles om het leveren van topkwaliteit producten en het uitvoeren van hoogwaardige dienstverlening. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormen een integraal onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Onze Duurzame Producten voor een Langdurige Impact

De duurzaamheid bij Sovella Nederland betekend dat we ons inzetten voor de levering van duurzame producten met een lange levensduur. De modulaire eigenschappen van onze producten maken ze blijvend aanpasbaar. Deze kunnen continu voldoen aan de eisen voor werkplaatsmeubilair.

Ons doel is om klanten de best mogelijke oplossingen te bieden, en onze activiteiten zijn in lijn met de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015). Door voortdurende verbeteringen in onze activiteiten, personeelsontwikkeling en verantwoordelijk milieubeheer creëren we toegevoegde waarde voor klanten in heel Nederland.

Minimaliseren van Milieubelasting en Actieve Verbeteringen

We streven ernaar de milieubelasting van onze activiteiten tot een minimum te beperken als onderdeel van ons continu verbetermodel. Het bevorderen van duurzaamheid en het proactief rekening houden met milieuaspecten bij het kiezen van producten en leveranciers zijn essentiële pijlers van onze aanpak.

Duurzame Praktijken en Resultaten die Spreken:

  • Een indrukwekkende daling van 90% in het gebruik van niet-recyclebare verpakkingsmaterialen voor onze producten.
  • Actief recyclen van materialen bij al onze projecten.
  • Hergebruik van verpakkingsmaterialen waar mogelijk.
  • Het oudste, nog actieve project met onze werkplaatsinrichting dateert uit 1973.
  • Actieve samenwerking met lokale leveranciers.
  • Het hoofdkantoor van Sovella is aanzienlijk verduurzaamd in de afgelopen 3 jaar.

Bij Sovella Nederland gaan we verder dan alleen producten leveren; we bouwen aan een duurzame toekomst waarin we samen met onze klanten en partners een positieve impact kunnen maken op mens, proces en milieu. Heeft u vragen over duurzaamheid? Neem contact op met Sovella Nederland BV voor meer informatie.

Duurzaamheid bij Sovella Nederland
× Stel je vraag via whatsapp