Sovella Nederland Treston concept werktafel inpaktafel duurzaam

TRESTON SHOWROOM

Wij heten u van harte welkom op onze ruime Treston showroom in Pijnacker, die volledig in het teken staat van werkplaatsinrichting. De Sovella showroom geeft een goed inzicht in de mogelijkheden van onze modulaire werkplekken. Ervaar zelf het gemak en eenvoud van het Treston systeem en welke meerwaarde het systeem bied voor uw werkplaats, webshop of laboratorium. Onze ervaren medewerkers zijn enthousiast, pro-actief en beantwoorden al uw vragen op het gebied van werkplaatsinrichting. Klanten die onze showroom bezoeken bestempelen het bezoek als een grote meerwaarde. Daarmee komt het werkproces en de ergonomie ten goede.

Locatie

Onze Treston showroom in Pijnacker is gelokaliseerd in het midden van de randstad. De showroom is goed te bereiken met de auto en is slechts 10 minuten verwijderd van de A12. Komt u met openbaar vervoer? Dan is halte Pijnacker Centrum het eenvoudigst. Vanaf daar is het ongeveer 12 minuten lopen naar Sovella Nederland BV.

Onze showroom is ruim opgezet en er staan meer dan 20 verschillende werkplekopstellingen, transportsystemen, 2Bin en opslagsystemen. Onze klanten ervaren een bezoek aan onze showroom als inspirerend en verhelderend.

Wilt u onze showroom bezoeken? Maak hiervoor dan wel een afspraak zodat we het aantal bezoekers per dag kunnen verspreiden. Neem gerust contact op met Sovella Nederland via info@sovella.nl of bel even met 015-3694170

× Stel je vraag via whatsapp