Treston concept werktafel voor het verwerken van retour gekomen producten van een webshop

Werktafel retouren

Als eigenaar van een webshop is het van essentieel belang om retouren snel en efficiënt af te handelen. Dit draagt niet alleen bij aan een positieve klantervaring, maar bevordert ook de kans dat klanten opnieuw bij uw webshop bestellen. Sovella-werktafels bieden een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor het vlot verwerken van retouren.

Verwerking retouren speelt cruciale rol in het streven naar een duurzame wereld

Een goed retourproces is niet alleen gunstig voor klanttevredenheid, maar heeft ook positieve effecten op het milieu. Het juist verwerken van retourgoederen,  draagt bij aan milieuvriendelijke praktijken. Daarnaast speelt het hergebruik van verpakkingen een cruciale rol in het streven naar een duurzamere wereld. Een goede werktafel helpt hierbij! Door de tafel op de juiste manier samen te stellen kan de ideale werkplek worden samengesteld.

Werkplek centraal

Door gebruik te maken van deze georganiseerde aanpak kan de werktafel als centrale hub fungeren, waardoor retouren snel en effectief gesorteerd worden. Dit niet alleen bespaart tijd en kosten, maar bevordert ook duurzame bedrijfspraktijken. Een goed retourproces is niet alleen een positieve factor voor klanttevredenheid, maar heeft ook positieve gevolgen voor het milieu, wat weer bijdraagt aan een groenere toekomst.

Sovella Nederland retouren link

Bekijk een efficient retourproces

Ergonomisch verantwoord

Een ergonomisch verantwoorde werktafel is niet alleen van belang voor een soepel retourproces, maar draagt ook bij aan de gezondheid en het welzijn van medewerkers die gedurende de dag retouren verwerken. Met een goed ontworpen werkplek worden lichamelijke belasting en vermoeidheid verminderd, waardoor het risico op werkgerelateerde klachten wordt geminimaliseerd. Een ergonomische werktafel bevordert een gezonde houding en optimale lichaamsondersteuning, wat resulteert in een comfortabele werkomgeving. Deze ergonomische voordelen vertalen zich niet alleen naar de gezondheid van medewerkers, maar dragen ook bij aan een verhoogde productiviteit. Werknemers kunnen retouren sneller en efficiënter verwerken, wat weer positief bijdraagt aan de algehele prestaties van het retourproces.

Stel de werktafel zelf samen

Bovendien biedt Sovella Nederland klanten de mogelijkheid om hun ideale werktafel zelf samen te stellen met behulp van onze geavanceerde online 3D-configuratietool. Deze tool stelt klanten in staat om de werktafel aan te passen aan hun specifieke behoeften en ruimtevereisten. Of het nu gaat om het toevoegen van extra planken, het kiezen van de juiste accessoires of het bepalen van de optimale werkhoogte, de 3D-configurator biedt volledige personalisatie.

Mocht een klant advies nodig hebben tijdens dit proces, dan staat Sovella Nederland klaar om te helpen. Met aanzienlijke ervaring in het optimaal inrichten van afdelingen waar retouren efficiënt worden verwerkt, kunnen onze experts waardevol advies verstrekken. U kunt contact met ons opnemen voor een bezoek bij uw bedrijf of bezoek onze showroom in Pijnacker. Of het nu gaat om het gebruik van ergonomische elementen of het optimaliseren van de werkruimte, wij staan klaar om klanten te ondersteunen. Ofwel via onze gebruiksvriendelijke 3D-configuratietool of door rechtstreeks contact met ons op te nemen, streven wij ernaar om klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen voor hun retourverwerkingsbehoeften.

Treston RMA werktafels

Treston TP werktafel zonder opbouw voor het verwerken van retouren en RMA

Treston TP werktafel

De Treston TP werktafel is een robuuste 4 poots werktafel voor algemene in- en uitpakwerkzaamheden, bijvoorbeeld voor het efficient verwerken van retouren in textiel.

Sovella Nederland Treston TPH werktafel voor het verwerken van retouren RMA

Treston TPH werktafel

De Treston TPH werktafel is een robuuste 4 poots werktafel voor algemene in- en uitpakwerkzaamheden. Het legbord geeft de mogelijkheid om documentatie en inpakmateriaal op te bergen.

Sovella Nederland Treston concept werktafel verwerken retour van webshop RMA

Concept RMA werktafel met verlichting

De modulair in te richten concept werktafel heeft alle benodigdheden voor het verwerken van retour gekomen kleding en textiel. De verlichting helpt bij een goede controle hiervan.

Sovella Nederland Treston RMA werktafel concept met verlichting

Concept RMA werktafel consumenten elektronica

De modulair in te richten concept werktafel heeft alle benodigdheden voor het verwerken van retour gekomen elektronica. De tafel is voorzien van een energierail en beeldschermhouder.

Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor retour goederen - Sovella Nederland

Treston TED werktafel

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken van retourgoederen. De tafel heeft een groot verstelbereik en is in te richten naar wens.

Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor RMA werkzaamheden en inpakken - Sovella Nederland

Treston TED uit- en inpaktafel

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken en opnieuw inpakken van retourgoederen. De tafel heeft een groot verstelbereik en is in te richten naar wens.

Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor retour werkzaamheden met wielen - Sovella Nederland met TED accupakket

Treston TED verrijdbare uitpaktafel

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken van retourgoederen. De tafel heeft een groot verstelbereik en is in te richten naar wens

Sovella Nederland Treston TED werktafel verwerken retouren

Treston TED RMA werktafel consumenten elektronica

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken van retourgoederen. De tafel is voorzien van een energierail en handige accessoires.

Treston 3D inpaktafel configurator via Sovella Nederland

Bekijk onze uitgebreide catalogus

× Stel je vraag via whatsapp