Treston concept werktafel voor het verwerken van retour gekomen producten van een webshop

Werktafels voor het efficiënt verwerken van retouren

Als webshop eigenaar is het belangrijk om snel en efficiënt retouren te verwerken. Dit draagt bij aan een positieve klantervaring en zorgt ervoor dat klanten eerder geneigd zijn om opnieuw bij de webshop te bestellen. Met een Sovella werktafel kunnen retouren snel en efficiënt worden verwerkt op een duurzame en eenvoudige manier.

Door het gebruik van bijvoorbeeld recycle-emmers, planken en computers kan de werktafel worden georganiseerd en kunnen retouren eenvoudig worden gesorteerd. Dit bespaart tijd en kosten.

Het belang van werkhoogte

De werkhoogte van de Sovella werktafel worden aangepast aan de lengte van de medewerker die de retouren verwerkt. Dit zorgt voor een ergonomische werkhouding en voorkomt lichamelijke klachten zoals rugpijn en vermoeidheid.
Het gebruik van een Sovella werktafel kan ook bijdragen aan een duurzame bedrijfsvoering. Door het efficiënt verwerken van retouren wordt er minder verspilling van tijd en materialen gerealiseerd.

Sovella Nederland heeft veel ervaring met het leveren van duurzame RMA tafels voor webshops. Wij hebben enkele veel gekozen combinaties maar kunnen ook RMA werktafels samenstellen naar wens. Kortom, neem gerust contact op of probeer onze 3D werktafel configurator

Treston RMA werktafels

Treston TP werktafel zonder opbouw voor het verwerken van retouren en RMA

Treston TP werktafel

De Treston TP werktafel is een robuuste 4 poots werktafel voor algemene in- en uitpakwerkzaamheden, bijvoorbeeld voor het efficient verwerken van retouren in textiel.

Sovella Nederland Treston TPH werktafel voor het verwerken van retouren RMA

Treston TPH werktafel

De Treston TPH werktafel is een robuuste 4 poots werktafel voor algemene in- en uitpakwerkzaamheden. Het legbord geeft de mogelijkheid om documentatie en inpakmateriaal op te bergen.

Sovella Nederland Treston concept werktafel verwerken retour van webshop RMA

Concept RMA werktafel met verlichting

De modulair in te richten concept werktafel heeft alle benodigdheden voor het verwerken van retour gekomen kleding en textiel. De verlichting helpt bij een goede controle hiervan.

Sovella Nederland Treston RMA werktafel concept met verlichting

Concept RMA werktafel consumenten elektronica

De modulair in te richten concept werktafel heeft alle benodigdheden voor het verwerken van retour gekomen elektronica. De tafel is voorzien van een energierail en beeldschermhouder.

Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor retour goederen - Sovella Nederland

Treston TED werktafel

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken van retourgoederen. De tafel heeft een groot verstelbereik en is in te richten naar wens.

Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor RMA werkzaamheden en inpakken - Sovella Nederland

Treston TED uit- en inpaktafel

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken en opnieuw inpakken van retourgoederen. De tafel heeft een groot verstelbereik en is in te richten naar wens.

Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor retour werkzaamheden met wielen - Sovella Nederland

Treston TED verrijdbare uitpaktafel

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken van retourgoederen. De tafel heeft een groot verstelbereik en is in te richten naar wens

Sovella Nederland Treston TED elektrisch verstelbare werktafel voor retour goederen

Treston TED RMA werktafel consumenten elektronica

De Treston elektrisch verstelbare werktafel is de ideale ergonomische basis voor het verwerken van retourgoederen. De tafel is voorzien van een energierail en handige accessoires.

Treston 3D inpaktafel configurator via Sovella Nederland

Bekijk onze uitgebreide catalogus

× Stel je vraag via whatsapp