Sovella Nederland Treston concept werktafel inpaktafel duurzaam

Treston concept inpaktafel allround

De inpaktafel allround is de meest gekozen inpaktafel combinatie in ons assortiment. Door het combineren van inpak- en administratieve werkzaamheden is deze paktafel breed inzetbaar voor elk doeleinde.

Waarom kiezen voor de Treston inpaktafel allround?

De inpaktafel allround is bedoeld dat alle administratieve- en inpakwerkzaamheden uit worden gevoerd aan de tafel. Alle inpakmaterialen en benodigdheden zijn georganiseerd op in de inpaktafel en binnen handbereik van de gebruiker. Dit versneld de handeling per pakket. De tafel kan naderhand eenvoudig worden aangepast als uit de praktijk blijkt dat er efficiënter gewerkt kan worden. Door het standaardiseren van de werktafels verkort u de inwerktijd van tijdelijke en nieuwe medewerkers. De tafel is duurzaam geproduceerd en is bedoeld voor langdurig intensief gebruik. Krijgt de tafel een andere bestemming, dan kan deze eenvoudig worden aangepast. Sovella Nederland helpt bedrijven met het verbeteren van de werkplaats in elk soort branch. Door onze persoonlijke aandacht en dienstverlening kunnen wij voor elke organisatie de passende oplossing bieden.

Sovella inpaktafel allround - Treston concept inpaktafel met beeldschermhouder. Inpaktafels leverbaar uit voorraad

Meer weten over de Treston concept inpaktafel ‘Allround’?

Bekijk het filmpje voor een korte uitleg over de Treston allround inpaktafel.

  • De werktafel is verkrijgbaar in diverse afmetingen
  • Kies uit handmatig verstelbaar, motorisch verstelbaar of instelbaar
  • De tafel is voorzien van kartonlegbord met vaste verdelers
  • Een klein legbord voor een labelprinter en documentatie
  • Organiseer uw inpakgereedschap met ons perfo paneel met logistieke hakenset
  • Met de LCD-houder op zwenkarm inclusief toetsenbord tray hangt u eenvoudig al uw ict benodigdheden op, zonder dat ze in de weg staan voor de werkzaamheden.
× Stel je vraag via whatsapp