Sovella concept werktafel

Artikel: C10035032 - 42 - 33 - 43

Vragen? Bel ons

3D Werktafel Configurator

Stel zelf samen

Beschrijving Sovella concept werktafel

De concept werktafel is een veelzijdige Sovella concept werktafel die geschikt is voor industrie en logistiek. Dit model is zeer stabiel, eenvoudig waterpas te stellen en uit te breiden naar wens.
De tafel bestaat uit een frame en een tafelblad. Dit geeft de vrijheid om zelf het ideale werkoppervlak te kiezen.

De Sovella concept werktafel is geschikt in logistieke werkomgevingen als inpaktafel, maar ook als R&D werktafel of ESD-veilige werktafel. Dit model is op hoogte instelbaar tijdens de opbouw en heeft een draagvermogen van 500 kg gelijkmatig verdeeld. Het is mogelijk om de concept werktafel te gebruiken als totaalopstelling, waarbij tafels aan elkaar gekoppeld worden. Ook kunnen deze werktafels worden voorzien van een wielenset voor optimale flexibiliteit in de werkplaats.

De concept werktafel heeft als voordeel dat deze eenvoudig kan worden uitgerust met Treston accessoires boven en onder het tafelblad. Benieuwd naar die mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom in Pijnacker of probeer online onze gratis 3D configurator

Sovella Nederland levert de Sovella concept werktafel sinds 1973 in Nederland. Dit model staat bekend om de lange levensduur en de mogelijkheid om de tafel continue aan te passen. Zo blijft deze tafel geoptimaliseerd voor de werkzaamheden waarvoor deze word ingezet. Dit is handig bij bedrijven die wisselende werkzaamheden hebben, zoals sociale werkvoorzieningen en fulfilment bedrijven.

Sovella Nederland Treston concept werktafel met wielenset
× Stel je vraag via whatsapp
?>